Miniatűr csecsebecse zenehallgatáshoz – Kube2

Farkas Norman - 2011. december 25.

Az apró, kocka formájú kütyü egyrészt jól néz ki, másrészt nagyon praktikus, hiszen az egyik legkisebb érintés által vezérelhető mp3 lejátszó a világon.

 

A stílusos Kube2 kiváló választás lehet azok számára, akik egy rendhagyó kialakítású mp3 lejátszót keresnek és szeretik a változatosságot. Igen, a masina változatosságot is kínál, hiszen megjelenését mi magunk variálhatjuk különböző fóliákkal, melyeket külön megvásárolhatunk 4 dollárért.

A kis készülék beépített memóriakártyájáról játssza le a zeneszámokat, akkumulátora akár 6 órányi zenehallgatást tesz lehetővé egy töltéssel. A lejátszó kezelése logikus, például a kocka tetejét nyomogatva növelhetjük, az alját ingerelve pedig csökkenthetjük a hangerőt. A kicsiny méret megkövetelt némi kompromisszumot, ezért a kocka csak a zenelejátszáshoz elengedhetetlen funkciókat kínálja fel (lejátszás, szünet, ugrás az előző, illetve a következő zeneszámra).

A 35 dollárért kapható Kube2 már hatalmas sikereket ért el Indonéziában és Szingapúrban. Az újdonság a januári CES rendezvényen is bemutatkozik, így hamarosan más régiókban is népszerűvé válhat.

Vissza