Motorola Droid RAZR MAXX, MotoLuxe és Droid 4: hivatalosan is

Borostyán Blanka - 2012. január 12.

Az amerikai gyártó hivatalosan is bemutatta legújabb Android alapú üdvöskéit. A megnövelt kapacitású RAZR mellett a teljes QWRTY billentyűzettel szerelt Droid 4 és a viszonylag szerény felszereltségű, ugyanakkor igen tetszetős MotoLuxe is leleplezésre került.

A RAZR MAXX a Droid RAZR kissé meghízott változata, mely a nagyobb akkumulátoron kívül semmilyen előrelépést nem mutat testvéréhez képest. Az újdonságba rejtett, megnövelt teljesítményű telep akár 21 órás beszélgetési időt képes garantálni egyetlen töltéssel.

Droid RAZR MAXX

Az előzetesen kiszivárgott információkra nem cáfolt rá a Droid 4, mely egy duplamagos, 1,2GHz órajelű processzorral, 1GB RAM-mal, 16GB méretű, microSD kártyával bővíthető belső tárhellyel, 4 hüvelykes, qHD (540 x 960px) kijelzővel és oldalra kicsúsztatható, 5 soros QWERTY billentyűzettel rendelkezik. A kütyü viszonylag erős a képalkotás terén, hiszen a videocsevegéshez használatos előlapi kamera mellett egy 8 megapixeles fő kamerával is ellátták.

A készülék hamarosan debütál az amerikai Verizon kínálatában, várható ára 250 dollár körül alakul 2 éves hűségszerződés aláírása esetén. A Droid 4 Android 2.3.5 Gingerbread operációs rendszerrel kerül az üzletekbe, de később – a gyártó hasonló kaliberű, frissen piacra dobott mobiljaihoz hasonlóan - meg fogja kapni az Ice Cream Sandwich frissítést.

Droid 4

A MotoLuxe egy középkategóriás androidos okostelefon, mely – véleményem szerint – elsősorban dizájnjával tűnik ki a sokaságból. A készülékbe 800MHz-es processzor, 512MB RAM és 1GB belső tárhely került, de nem maradtak ki belőle az olyan androidos telefonoknál megszokott összetevők sem, mint a GPS, a WLAN, vagy a Bluetooth (3.0) modul. A mobil 480 x 854 pixel (FWVGA) felbontású érintőképernyője 4 hüvelyk átmérőjű. A VGA előlapi kamerával és 8 megapixles, LED villanóval segített hátlapi kamerával felvértezett Motorola MotoLuxe Android 2.3.7 Gingerbread rendszerrel kerül a piacra, várható árát egyelőre homály fedi.

MotoLuxe

Vissza