Fotón a Sony XPERIA Kumquat

Borostyán Blanka - 2012. január 23.

A Sony Ericsson blogon bukkant fel a Sony ST25i Kumquat fotója. A kiszivárogtatott felvételen jól látható, hogy az újdonság „homlokán” még a Sony Ericsson logó virít.

A Sony Ericsson blog Dacha nicknevű olvasójától származó fényképen csodálhatjuk meg a Nyphon látványvilágát idéző Kumquat-ot, melynek részletes technikai felszereltségét várhatóan a közelgő Mobile World Congress-en ismerhetjük meg. Egyébként az eddigi pletykák szerint duplamagos, 1GHz órajelű processzort, 5 megapixeles kamerát, valamint 3,5 hüvelykes, 854 x 480 pixel felbontású érintőképernyőt kapott a készülék. Mivel immár a gyártó minden új modellje Sony logóval kerül piacra, ezért egyértelmű, hogy a jövevény egy korábban kiadott prototípusa látható az alábbi fotón.

A múlt héten közkinccsé vált a Sony 2012-es ütemterve, mely némi támpontként szolgálhat az újdonság megjelenésével és árával kapcsolatos kérdések megválaszolásához. A kiszivárgott információk szerint a Kumquat már áprilisban landolhat a piacon, ára 262 euróra tehető.

Vissza