Samsung Galaxy S Advance – Két mag és Super AMOLED

Borostyán Blanka - 2012. január 30.

Hivatalosan bemutatkozott a koreai gyártó kétmagos processzorral felvértezett, androidos okostelefonja, mely nem mutat előrelépést a Samsung hasonló kaliberű mobiljaihoz képest, „csak” egy újabb választási lehetőséget teremt a fogyasztók számára.

A Hardware Zone nemrég buktatta le a jövevényt, mely ma átesett a hivatalos bemutatás tűzkeresztségén is. A Galaxy S Advance felszereltségét tekintve a Galaxy S II némileg butított változataként fogható fel, bár még így is egy remek telefonról beszélhetünk.

A 4 hüvelykes, 800 x 480 pixel felbontású, Gorilla Glass-szel fedett Super AMOLED érintőképernyővel, 1500mAh teljesítményű akkumulátorral, négysávos GSM modullal, HSDPA adatátviteli képességgel, digitális iránytűvel, Bluetooth (3.0), GPS és WLAN modullal, FM rádióval, valamint 1,3 megapixeles előlapi- és LED villanóval segített, 5 megapixeles hátlapi kamerával szerelt masina lelke egy kétmagos, 1GHz órajelű processzor, melyet 768MB RAM és - microSD kártyával bővíthető - 8, vagy 16GB belső tárhely egészít ki.

A várhatóan már februárban forgalomba kerülő 123 x 63 x 9,7 milliméteres és 120 grammos Samsung Galaxy S Advance Android 2.3 Gingerbread rendszerrel és TouchWiz 4.0 felhasználói felülettel érkezik. Mivel egy friss és erős modellről van szó, ezért biztosan kap majd Ice Cream Sandwich frissítést.

Vissza