Acer csúcsmobil debütál az MWC-n – CloudMobile

Farkas Norman - 2012. február 13.

A hó végén megrendezésre kerülő Mobile World Congress alkalmával debütál az Acer iF design díjas okostelefonja, mely a HD megjelenítő és az Android 4.0 Ice Cream Sandwich rendszer mellett fejlett felhő alapú szolgáltatásokkal is kecsegtet.

Külseje mellett fejlett, az AcerCloud által megvalósuló online szolgáltatásai teszik érdekessé az Acer csupán 10 milliméter vastag üdvöskéjét. Az említett szolgáltatásoknak köszönhetően egyszerűvé és biztonságossá válik személyes adataink, multimédiás tartalmaink és dokumentumaink felhő alapú tárolása, kezelése és megosztása.

Az Android 4.0 Ice Cream Sandwich rendszerre épülő Acer CloudMobile hardveres felszereltsége egyelőre csak részben ismert. A gyártó közleményében annyit árult el a masináról, hogy annak megjelenítője egy 4,3 hüvelykes, 720 x 1280 pixel (HD) felbontású érintőképernyő, továbbá Dolby Mobile hangzásjavító rendszerrel vértezték fel.

Az Acer CloudMobile februárban debütál a Mobile World Congressen, s feltételezhetően 2012 harmadik negyedévében kerül az üzletek pocaira. A készülék várható árát egyelőre homály fedi.

Vissza