IMAGES: iPad-fotóalkalmazás és album a Sanomától

forrás Prim Online - 2012. február 18.

Megjelent az IMAGES iPad alkalmazás, amely páratlan fotósorozattal lepi meg az érdeklődőket.

A kiemelkedő kortárs fotográfusok munkáit bemutató gyűjtemény az élet legváltozatosabb területét dolgozza fel igényesen, érdekesen, új, eredeti látásmódot mutatva.

Az első három képsorozatot a több szakmai díjat is elnyert Lóránt Attila készítette, aki számos fényképpel gazdagította a National Geographic magazint is.

A digitális galéria segítségével a felhasználó megcsodálhatja Afrika érintetlen és ismeretlen oldalát, megismerheti az Andok csúcsai között élő indiánok természetközeli életét, de akár beleshet az Amazonas folyó mentén élő népek hétköznapjaiba és ünnepeibe is. A képsorozatokhoz eredeti, a tájak hangulatát idéző aláfestő zenék is készültek.Az alkalmazás különlegessége, hogy nem csupán egy professzionális fotóalbum szerepét tölti be, hanem minden képhez megmutatja, hogy az adott felvétel a Föld melyik pontján készült. Így eddig soha nem látott módon lehetőség nyílik megnézni, merre jártak a fotósok, hol álltak, amikor az adott felvétel készült.

A jelenleg elérhető professzionális képsorozatok:

• Életképek Afrikából
• Életképek az Andokból
• Az Amazonas indiánjai

Az első három sorozat mindegyike közel 150 képet tartalmaz, amelyek közül sorozatonként 15 ingyenesen letölthető, a többi kép az alkalmazáson belül megvásárolható. A páratlan képsorozatok letölthetőek az App Store-ból.

Kulcsszavak: iPad, Sanoma-hu, fotó
Vissza