Fejlettebb S Pen és Angry Birds a Galaxy Note Android 4.0 frissítésében

Farkas Norman - 2012. március 24.

A Samsung kissé megcsúszott az 5,3 hüvelykes okostelefon-táblagép hibridjének rendszerfrissítésével, ugyanis a legfrissebb hivatalos információk szerint az csak valamikor a második negyedévben kerül kiadásra. Jó hír viszont, hogy az update az új rendszer erényein felül kiterjesztett S Pen használatot és 30 plusz 1 pályát tartalmazó Angry Birds játékot tartogat a Note tulajdonosok számára.

A koreai gyártó hatalmas AMOLED kijelzővel szerelt masináján mutatkozott be az Angry Birds legújabb kiadása, a Space. Így nem meglepő, hogy a Rovio és a Samsung kapcsolatából kifolyólag egy olyan Android 4.0 Ice Cream Sandwich frissítést üdvözölhetünk majd a Note fedélzetén, mely több mint 30 pályát tartalmazó Angry Birds játékot kínál. Szerencsére a játékon és az új rendszer nyújtotta extrákon kívül egyéb területen is találkozhatunk előrelépéssel: sokoldalúbban használhatjuk a Galaxy Note kapacitív tollát, az S Pen-t, s ezt többek között a frissített S Note alkalmazás segíti, melybe különféle forrásokból pakolhatunk tartalmakat - amelyeket aztán kedvünkre alakíthatunk rajzokkal, feljegyzésekkel.

Mindenképp sajnálatos, hogy csúszik a Galaxy Note ICS frissítésére, de a fentiek fényében úgy tűnik, kárpótolni fog a várakozással töltött időért.

Vissza