Olcsó LTE képes mobil érkezik a Verizonhoz: LG Lucid 4G

Farkas Norman - 2012. március 28.

Előfizetéssel csak 80 dollárba fog kerülni az amerikai Verizon Wireless kínálatában debütáló, LTE hálózati támogatással felvértezett LG Lucid 4G. Az Android 2.3 Gingerbread alapú készülék kétmagos processzorral, 4 hüvelykes megjelenítővel és 5 megapixeles kamerával is büszkélkedet.

79,99 dolláros előfizetéses árával az LG újdonsága a legkedvezőbb árú LTE képes okostelefon a piacon. Az LG kénytelen volt néhány költségcsökkentő megoldást bevetni annak érdekében, hogy a Lucid 4G árcéduláján a fenti összeg szerepelhessen, ám a telefon még így is igen kellemes felszereltséget tudhat magáénak.

A kétmagos, 1,2GHz-es processzorral meghajtott mobil 1GB RAM-ot, 8GB – microSD kártyával bővíthető - belső tárhelyet és 4 hüvelykes, 800 x 480 pixel felbontású IPS érintőképernyőt kapott. Az eszköz képalkotási képességeiért egy 5 megapixeles, 1080p Full HD videók rögzítésére is alkalmas hátlapi kamera és egy - videocsevegéshez ideális - előlapi egység felel. A csatlakozási lehetőségek igen kedvezőek: a GPS, Bluetooth (4.0) és WLAN modul mellett EVDO és LTE hálózati támogatást is tartalmaz a masina, s a WiFi Hotspot, illetve a WiFi Direct előnyeiről sem kell lemondanunk.

A 119,1 x 62,2 x 11,4 milliméteres készülék 1700mAh teljesítményű akkumulátorával együtt 142 grammot nyom a mérlegen.

Egyelőre nem tudni, hogy mikor kerül sor, illetve egyáltalán sor kerül-e az LG Lucid 4G európai fogalmazására.

[Forrás: Übergizmo]

Vissza