Új "nagyimobil" a Telenor kínálatában - Doro PhoneEasy 409gsm

Kütyü Magazin - 2012. április 26.

A kifejezetten az idősebbek számára készült Doro PhoneEasy 409gsm mobiltelefon tervezésekor a külsőre és a belsőre is egyaránt gondoltak, odafigyelve a különleges igényekre, a hasznos funkciókra és a könnyű kezelhetőségre. A készülék már kapható a Telenornál, 19 034 forintért vásárolható meg kártyás csomagban .

A Doro mobiljának legfőbb előnye a könnyű kezelhetőségben rejlik, mely különösen fontos a célközönség számára. Az alapfunkciókra kihegyezett PhoneEasy 409gsm nem csak a gyors kapcsolatteremtésben segít, hanem olyan hasznos szolgáltatások is helyet kaptak benne, mint az ébresztő, vagy a hívások kihangosításának lehetősége.

A háttérvilágítással rendelkező, nagyméretű gombok segítségével egyszerű a tárcsázás és az üzenetírás, a széles, jól látható kijelző pedig kényelmesen olvasható.

A telefonkönyvben a tíz legfontosabb, leggyakrabban használt telefonszám a névjegyzék elejére tehető, a kijelzőn pedig tetszés szerint elrejthetők a ritkán használt elemek. A könnyen beállítható vészhívás, és SMS-értesítések hasznosak lehetnek, ha segítségre lenne szükségünk. Könnyen beszélgethetnek a készülékkel azok az idős emberek is, akik gyengébben hallanak, ugyanis a mobil kompatibilis a legtöbb hallókészülék típussal.

A Doro PhoneEasy 409gsm kártyás csomagban 19 034 forintért megvásárolható a Telenornál, előfizetéssel pedig ennél jóval olcsóbban is szert tehetünk rá.

További információ: http://www.telenor.hu/mobiltelefon/doro/409/

 

Kulcsszavak: Doro, Telenor-hu
Vissza