ICS-csel landol Németországban a Motorola Razr Maxx

Farkas Norman - 2012. április 27.

A Motorola megerősítette, hogy felturbózott akkumulátorral bíró okostelefonja, a Razr Maxx Android 4.0 Ice Cream Sandwich rendszerrel a fedélzetén landol a német üzletek pocain.

Az amerikai gyártó hivatalosan bejelentette, hogy az egy töltéssel akár több mint 17 órás beszélgetési időre képes Razr Maxx május közepétől elérhető lesz az Egyesült Királyságban. Az szigetországban piacra kerülő, hálózatfüggetlenül 430 angol fontért megvásárolható modelleken az Android 2.3 Gingerbread rendszer teljesít szolgálatot, az ICS-et csak később kapják meg egy frissítés formájában.

A Motorola emellett Németország számára is beharangozta májusra a 3300mAh teljesítményű akkumulátorral, 8 megapixeles kamerával, 1,2GHz-es, kétmagos processzorral, 1GB RAM-mal és 4,3 hüvelykes, 960 x 540 pixel felbontású Super AMOLED Advanced képernyővel felvértezett penge mobilt, ám ebben az esetben azt is elárulta, hogy a kütyü fedélzetén az Android 4.0 Ice Cream Sandwich-et találják a felhasználók.

Vélhetően az Egyesült Királyságba érkező Razr Maxx készülékekre is hamar megérkezik a legújabb Android rendszer, így az ottani júzereket nem éri majd nagy sérelem.

Figyelemreméltó, hogy heteken belül landol a piacon egy ICS rendszerű Motorola mobil, hiszen ez azt jelentheti, hogy a gyártó még frissítésre váró masinái egy lépéssel közelebb kerültek a jégkrém szendvicshez.

[Forrás: Unwired View]

Vissza