ASUS G75VW és G55VW: harci játékokhoz optimalizált noteszgépek

forrás Prim Online - 2012. május 2.

Az ASUS bejelentettea játékhoz optimalizált ROG G75VW és G55VW noteszgépeket – a népszerű Republic of Gamers G sorozat ötödik generációját. Az Intel 3. generációs Core i7 processzorait és a legújabb NVIDIA GeForce GTX 660M/670M GPU-kat tartalmazó, 3 GB GDDR5 VRAM-mal, akár 16 GB DDR3 DRAM-mal felszerelt, és a két merevlemezt akár RAID 0, akár RAID 1 konfigurációban használni képes új G sorozat újragondolja azt, hogy mire képes egy játékhoz készült noteszgép.

A bőséges teljesítmény mit sem ér megfelelő hűtés nélkül. Az új G sorozat intelligens, kettős hűtési rendszert használ, amely a hőt egy egyedi, hátul szellőző kialakítással tartja távol a játékostól. A G55VW két ventilátort használ a hűtési hatékonyság javítására, a G75VW pedig ugyanezt dedikált CPU- és GPU-ventilátorokkal és levehető ventilátorszűrőkkel éri el.


Az új G sorozatú, játékhoz optimalizált noteszgépek belsejében rejtőző NVIDIA grafikus vezérlő képes megjeleníteni a DirectX 11 speciális effektusait és kiváló képváltási sebességet garantál a legújabb játék-kasszasikerek esetében is. Az új G sorozat aktív záras szemüvegeket használ és az NVIDIA 3D LightBoost technológiájának¹ segítségével páratlan élményt kínál a 3D-s játékokban és filmekben – akár az úton, akár otthon, a nagy képernyőn. A látványorgiát az ASUS fenséges SonicMaster Lite audiorendszere, nagy hangszórók és beépített mélysugárzó támogatja meg erőteljes hangokkal és gazdag basszusokkal.

 


A lopakodó vadászgépek ihlette új G sorozat művészi profilját kompakt, matt, alacsony profilú házba került és egy sor játékoscentrikus funkcióval van felszerelve. Az egybeöntött, háttérvilágított billentyűzet külön nyílgombokkal és a „W” billentyűt jelző fénnyel van felszerelve, hogy nehogy emiatt veszítsen bárki is egy fraget. Az enyhén hajló test kényelmet biztosít hosszabb játékmenetek alatt is, a gumírozott, lágy érintésű csuklótámasz és a csillogásmentes, matt, széles látószögű képernyő pedig csökkenti a szem kifáradását a késő esti hentelések közben. Modern, széles fegyvertárával az új G sorozattal az ellenségeknek nem marad más, mint kegyelemért könyörögni a harc közben.

Az elképesztő teljesítményű, kiváló játékélményt ígérő ASUS ROG G75VW és G55VW notebookok várhatóan a nyár folyamán érkeznek meg a hazai üzletekbe. Az NVIDIA 3D LightBoost technológia csak a G75VW-n érhető el.

 


 

Kulcsszavak: játék, notebook, Asus, ASUS
Vissza