Csak ősszel érkezik a Galaxy S III vezetékmentes töltője

Farkas Norman - 2012. május 10.

Bár a Samsung nemrég bemutatott csúcsmodellje, a Galaxy S III már e hónap végén megjelenik az üzletek polcain, a hozzá megvásárolható vezetékmentes töltő csak hónapokkal később lesz elérhető.

A koreai gyártó újdonságát nem csak a lehengerlő hardveres felszereltség és az általa kínált innovatív szolgáltatások teszik vonzóvá a felhasználók számára, hanem azok a futurisztikus tartozékok is, melyek vele egyidőben kerültek bemutatásra. Ezek közül az egyik legérdekesebb az a vezeték nélküli töltő, melynek segítségével roppant kényelmesen oldhatjuk meg az S III töltését.

A friss hírek szerint a szóban forgó kiegészítő jóval az okostelefon premierje (május 29.) után landol a boltokban, érkezése szeptemberre várható. A Samsungnak komoly veszteségei adódhatnak a csúszásból, hiszen nem kizárt, hogy mást tartozékgyártók kihasználják azt, s saját wireless töltőt dobnak piacra a Galaxy S III-hoz.

A Samsung Galaxy S III minden bizonnyal sikeres modell lesz, hiszen a 4,8 hüvelykes Super AMOLED HD kijelző, az 1,4GHz-es, négymagos Exynos processzor, az 1GB RAM és a 8 megapixeles, szupergyors működésű kamera igen kívánatossá teszik. Ha kíváncsi vagy a készülék részletes leírására, kattints ide.

Kulcsszavak: Android, töltő, Samsung
Vissza