Izgalmas tartozékok a Galaxy S III-hoz

Farkas Norman - 2012. május 14.

A Samsung legújabb csúcsmodellje, a Galaxy S III néhány hét múlva landol a piacon, s vele egyidőben több olyan tartozék is elérhetővé válik, mely sokoldalúbbá varázsolja, illetve feldobja a használatát. Ezeket a kiegészítőket vesszük most szemügyre.

A hatalmas felhajtással övezett S III önmagában is nagy számnak mondható, hiszen kiemelkedő tudással rendelkezik, emellett pedig stílusa is van (a mobilról szóló leírásunkat itt találod). A Samsung persze nem hagyta ennyiben a dolgot, olyan kiegészítőket gyártott a masinához, melyek – egy kis túlzással – fokozzák a fokozhatatlant. A szóban forgó tartozékok egytől egyig a Galaxy S III szállításával egyidőben lesznek elérhetők, ám nemrég kiderült, hogy a kütyü vezeték nélküli töltője néhány hónapos csúszással fog megjelenni.

Nyilvánvaló, hogy az S III nem egy filléres szerkezet, így nem árt, ha van valami, ami óvja a külső hatások okozta sérülésektől, illetve a koszolódástól. Erre hivatott az alant megtekinthető, stílusos védőtok, mely kiváló védelmet biztosít, ráadásul nem is sokat dob a telefon méretein, megjelenése pedig tökéletesen passzol a telefonhoz. A védelemnek ára van, esetünkben 35 fontot kell kicsengetni érte.

A C-Pen stylus a Galaxy Note-nál megismert S-Pen vastagabb változata. Mivel az S III-ban nincs lehetőség a kapacitív toll tárolására, ezért a Samsung mérnökeinek nem kellett szigorú mérethatárokat betartania, kialakíthattak egy olyan eszközt, mely egy átlagos golyóstollra hajaz, s megfelelő vastagsága révén kényelmesebb fogást biztosít, így pedig könnyebben használható. A toll várhatóan 20 angol fontba kerül majd.

A 80 angol fontot kóstáló Wifi Display Hub segítségével gyorsan, könnyen, WiFi hálózaton keresztül a HDMI támogatással bíró TV képernyőjére varázsolhatjuk a telefonban tárolt fotóinkat, videóinkat, illetve egyéb multimédiás tartalmainkat.

Az akkutöltő „tartállyal” megspékelt vezeték nélküli töltőállványba lazán beleállíthatjuk az S III-at, s az már eteti is a készüléket anélkül, hogy azt külön csatlakoztatnánk hozzá. Ez nem minden, hiszen emellett egy második akkumulátor diszkréten töltődhet a kiegészítő hátsó részében. Mivel ily módon két telep vehet fel egyszerre energiát, ezért talán kijelenthetjük, hogy az az S III tulaj, aki beszerez egy ilyen tartozékot és egy plusz akkut, az nem túl gyakran fog találkozni a teljes merülés állapotával. Az eszköz ára várhatóan 35 angol font körül alakul.

Vissza