Sharpdesk Mobile az Apple App Store-ban

Kütyü Magazin - 2012. május 16.

A Sharp új okostelefonalkalmazást tett elérhetővé, amellyel tovább bővíti azon applikációinak körét, amelyeknek célja az, hogy könnyebbé tegyék a munkát azok számára, akik utazás közben is dolgoznak. Az Apple App Store-ból ingyen letölthető Sharpdesk Mobile alkalmazás segítségével  az okostelefonokról és tabletekről is könnyen elérhetjük a Sharp multifunkciós nyomtatóinak nyomtatási és szkennelési funkcióit.

A Sharp új okostelefonalkalmazása, a  három feladat esetén jelent megoldást: nyomtatás, szkennelés és dokumentummegosztás.

Nyomtatás – a felhasználónak lehetővé válik közvetlenül az okostelefonról vagy tablet PC-ről nyomtatni a Sharp multifunkciós készülékeivel, amennyiben a nyomtatott fájlok PDF-, JPEG-, vagy TIFF-formátumúak.         

Szkennelés – lehetővé válik, hogy a Sharp multifunkciós készülékeiről közvetlenül egy mobil eszközre szkenneljünk.

Megosztás – Ha egyszer a dokumentumot beszkenneltük, azt az okostelefonról vagy a tabletről e-mailben továbbküldhetjük, illetve megoszthatjuk más mobilos alkalmazások segítségével.

A Sharpdesk Mobile automatikusan érzékeli, ha Sharp multifunkciós készülék van az eszköz közelében és külön vezérlőszoftver nélkül képes együttműködni azzal. Az első verzió már elérhető az (amerikai) App Store-ban, a magyar és az androidos változatok pedig várhatóan a nyár közepén érkeznek.

 

Vissza