ST27i Lotus - Jön a Sony Ericsson Xperia active utódja?

Farkas Norman - 2012. május 16.

Minden jel arra utal, hogy a Sony egy új androidos strapatelefonnal készül a kalandvágyó felhasználók számára. Az általunk is tesztelt ST17i Xperia active ugyan nem egy őskori modell, de már épp időszerű lenne bővíteni a gyártó ezen termékvonalát.

Egy új Sony okostelefon bukott le a napokban. Az ST27i jelzésű, Lotus kódnévvel illetett masináról van szó, melynek user agent profiljaira lehettünk figyelmesek a gyártó oldalán. A készülék minden bizonnyal az ST17i számú, kiemelkedő ellenálló képességéről híres Xperia active utódja lesz, legalábbis azonosítója erről árulkodik.

Úgy tűnik, ezt a Sony is érzi, s már úton van következő strapabíró és vízálló mobilja a Lotus kódnevű ST27i személyében. A 854 x 480 pixel felbontású érintőképernyővel felszerelt eszköz meghatásáról egy ST-Ericsson NovaThor U8500 SoC-ra épülő, duplamagos, 1GHz-es processzor gondoskodik, melyet Mali-400MP grafikus gyorsító támogat. A telefon várhatóan Android 2.3 Gingerbread operációs rendszerrel a fedélzetén landol majd a piacon, ami rendkívül furcsa, hiszen az Ice Cream Sandwich megléte szinte alapvető elvárás napjainkban az újonnan megjelenő androidos kütyük esetében.

 

[Forrás: Unwired View]

Kulcsszavak: Gingerbread, Android, Sony
Vissza