Mit tartalmaz a Sony Xperis S Android 4.0 frissítése? [Videó]

Farkas Norman - 2012. június 22.

Útjára indult az Xperia S Android 4.0.4 rendszerfrissítése, melynek pontos érkezése már csak  régiókon és a szolgáltatókon múlik. A japán gyártó közzétett egy videót, melyben bemutatja az általa színesebbé tett Ice Cream Sandwich rendszert.

A Sony betartotta szavát, s máris hozzálátott a csúcsmodelljére szánt Android 4.0.4 ICS frissítés terjesztéséhez. Így már a következő hetekben elérhető lesz az update, bár annak pontos megjelenése régió és szolgáltató szerint változhat. Egy biztos: ha Xperia S készüléked van, minden nap érdemes lecsekkolnod, hogy van-e elérhető frissítés. Ha elérhető az update, akkor azt WiFi, vagy mobilnet segítségével is letöltheted, majd telepítheted, de ha úgy tartja kedved, a számítógépeden keresztül is végigviheted a folyamatot.

Hogy mit tartalmaz az új szoftver? Nos, az Android Ice Cream Sandwich alapvető újításai mellett egy halom Sony által fejlesztett dolog is befigyel. Ilyen például a jól átlátható adatforgalom-számláló, valamint a megújult Album, Movies és Walkman alkalmazások, melyek multimédia frontján javítják a felhasználói élményt. Ha kíváncsi vagy a Sony-féle ICS részleteire, tekintsd meg az alábbi videót!

 

Kulcsszavak: update software, Sony
Vissza