Bemutatta a Fujitsu Budapesten 2012-es LIFEBOOK noteszgép-kínálatát

forrás Prim Online - 2012. június 28.

A Fujitsu Magyarországon először mutatta be üzleti felhasználóknak szánt 2012-es LIFEBOOK noteszgép-portfolióját mai sajtótájékoztatóján. A kínálatot frissítő és bővítő új modellek a legújabb 3. generációs Intel® Core™ processzorokkal és innovatív, továbbfejlesztett jellemzőkkel biztosítják a változó üzleti igények és az egész napos mobil működés támogatásához szükséges használhatóságot, rugalmasságot és csatlakozást.

„Az ügyfeleink kényelmét tartottuk szem előtt mobil portfoliónk 2012-es frissítésekor” – mondta Christian Bock, a Fujitsu Technology Solutions mobil termékekért felelős európai programmenedzsere Budapesten, aki a fejlesztés legfontosabb szempontjai között a méretet, a súlyt és a dizájn tovább korszerűsítését említette. Ezek célja, „hogy még jobban tudjuk támogatni az üzleti végfelhasználók mobilitását és produktivitását. A modulhely kapcsán kapott pozitív visszajelzéseken felbátorodva úgy döntöttünk, hogy még erőteljesebben hangsúlyozzuk a rugalmasságot és bővítjük az akkumulátor-üzemidő és merevlemez-kapacitás növelését szolgáló opciók körét.”

A globális piac folyamatai, köztük az „IT konzumerizálódása” fokozzák a munkaerő mobilitását és átformálják a munkahelyi normákat. Az üzleti felhasználóknak nagyobb rugalmasságra van szükségük a számítástechnikai környezetben és szabadabb döntést igényelnek konkrét szükségletek kielégítése terén. Ez a jelenség indította el a saját eszközök munkahelyi használatának trendjét (Bring Your Own Device, BYOD).


Christian Bock hangsúlyozta, hogy a Fujitsu 2012-es LIFEBOOK noteszgép-kínálatának vékony, könnyű modelljei a rendkívüli használhatóságot és stílusos kivitelt igénylő üzleti felhasználóknak készültek. A fejlesztések a belépő szinttől a felső kategóriáig, minden szegmenst lefednek. Kínálatunk hat új LIFEBOOK modellel – köztük két Ultrabook™-kal gazdagodott. A sajtótájékoztatón a LIFEBOOK portfolió többi tagját is kipróbálhatták az újságírók.

A már eddig is kiterjedt LIFEBOOK család új tagjai tökéletes választási szabadsághoz juttatják az üzleti felhasználókat. A Fujitsunál egy forrásból szerezhetnek be minden mobil üzleti számítástechnikai rendszert: az ultrahordozható 12,1”-es noteszgéptől az asztali gép kiváltására alkalmas 17,3”-es modellekig. A nyár újdonságai: a belépő szintű LIFEBOOK N532, AH552/SL és UH552, a sokoldalú LIFEBOOK UH572 és S792 és a felső kategóriás LIFEBOOK U772 Ultrabook.


A LIFEBOOK U772 bevezetésével a Fujitsu az üzleti kategóriára is kiterjesztette Ultrabook™ kínálatát. Az új modell minden részletében az üzleti felhasználók igényeire készült. A nagyszerű ár-érték arányú Fujitsu Ultrabookok kompromisszumok nélkül nyújtanak hozzáférést a legújabb mobil számítástechnikához, – ráadásul stílusosak, feltűnőek és biztosítják az egész napos mobil munkavégzéshez szükséges teljesítményt és támogatást. A LIFEBOOK U772 támogatja az Intel® vPro™ technológiát és fejlett felügyeleti és biztonsági képességekhez juttatja felhasználóit. A profi üzleti felhasználóknak a mobil biztonság miatt sem kell aggódniuk: a noteszgép ujjlenyomat-érzékelőt és teljes lemeztitkosítást (FDE) végző SSD-meghajtókat tartalmaz.

A legújabb technológia a rugalmas hálózati számítástechnikához
A LIFEBOOK modellek minden kategóriában kifogástalan csatlakozást kínálnak a 4G/LTE hálózatokat támogató, opcionális beépített moduloknak köszönhetően. Így felhasználójuk még WiFi-csatlakozás hiányában is produktívan dolgozhat útközben.

A sokoldalú, költségtakarékos modulhely-funkcionalitásnak köszönhetően szinte az összes Fujitsu LIFEBOOK noteszgép rugalmasan igazodik a költségvetési korlátokhoz és az üzleti követelmények változásához. A felhasználó bármikor kicserélheti az optikai meghajtót egy második akkura vagy merevlemez-meghajtóra, az optikai meghajtó modulhelyébe pontosan illeszkedő, innovatív projektormodulra vagy akár a súlyt csökkentő vakpanelre.
 

Kulcsszavak: Fujitsu, notebook
Vissza