T-Mobile: Élményvásárlás és 4G/LTE mobilinternet már Debrecenben is

forrás Prim Online - 2012. július 3.

Új üzletkoncepció jegyében, rendkívüli nyitási akciókkal nyílik meg a Telekom termékeit és szolgáltatásait innovatív környezetben bemutató, megújult T-Pont üzlet Debrecenben.  Emellett a Telekom intenzív hálózatfejlesztésének eredményeképpen június végére a városban elérhetővé vált az új generációs mobilinternet, a 4G/LTE. 

Debrecen szívében, a Piac utcában ma délután megnyíló T-Pont több mint egy új üzlet: látványvilágában és kialakításában is egyedi megoldásokkal rendelkező üzlet ügyfélbarát módon, „kézzel fogható”, tesztelhető közelségben mutatja be a T-Home és a T-Mobile termékeit és szolgáltatásait, a legújabb okostelefonokat, tableteket – még több információt, plusz tartalmakat nyújtva az érdeklődőknek. A tavaly novemberben Budapesten, a Mammutban debütált új üzletkoncepciót most egy fokkal tovább korszerűsítették, és a Debrecenben és vidékén élő ügyfelek Magyarországon először tapasztalhatják meg a jobb és kényelmesebb kiszolgálására tervezett modern, átlátható és letisztult T-Pontbeli kiszolgálást.

A nemzetközi együttműködés eredményeképpen, a Deutsche Telekommal közösen megvalósított üzlet mintaként szolgál a vállalatcsoporton belül további üzletek kialakításához. Az új üzletkoncepció jegyében megújult T-Pont innovatív jellegét tovább erősíti, hogy a megvalósítás során nagy hangsúlyt helyeztek az ügyfelek minél szélesebb körű interaktív tájékoztatására. Az egymástól jól elkülönítetten megjelenített képernyőkön és készülékeken elérhető információ mellett az üzlettér falán LED falat alakítottak ki, amely rendkívül attraktívan és érthetően mutatja be a T-Home és a T-Mobile termékek és szolgáltatások értékeit, a legújabb ajánlatokat, ezzel is segítve az ügyfelek tájékozódását és döntését.

Az érdeklődők a kellemes és vonzó környezetben többek között megtapasz­talhatják a T-Home IPTV szolgál­tatás – a hagyományos tévézéshez képest – új tévézési élményét, valamint átélhetik a mobil szélessáv nyújtotta előnyöket. Az üzletnyitót színes programok is kísérik, mint pl. az üzlet előtt mikromágus, kvízjáték, apró meglepetés nyeremények várják a látogatókat. A téren pedig a színpadon Hadházi László, dj. Titusz, majd este 9 órától a Carbonfools lép fel.

Már Debrecenben is elérhető a T-Mobile 4G/LTE mobilinternet szolgáltatása
A Telekom intenzív hálózatfejlesztésének eredményeképpen 2012. június végére már Debrecen nagy részén is elérhetővé vált az új generációs mobilinternet, a 4G/LTE.  A szolgáltatás használatához a lefedett területen Net&Roll 4G mobilinternet csomagra és LTE-képes eszközre van szükség. A szolgáltatás igénybevételéhez a T-Mobile USB modem 4G-t vagy a Samsung Galaxy Tab 8.9 LTE táblagépet kínálja a szolgáltató. Emellett a T-Mobile honlapján már megrendelhető az a 4G router, amely a 4G/LTE hálózatra csatlakozva osztja el a technológia által nyújtott nagy sávszélességet a wifi képes eszközök között. Így egy lakásban vagy irodában egyszerre több eszközön (notebook, táblagép, okostelefon) is kényelmesen lehet internetezni, kihasználva a 4G/LTE hálózat előnyeit.

A 4G/ LTE technológia legfontosabb, a felhasználók számára kézzelfogható előnye az eddiginél jóval nagyobb le- és feltöltési sebesség**, valamint a lecsökkent késleltetési idő, aminek köszönhetően az online alkalmazások és játékok mobilhálózaton keresztüli használata még könnyebb, a nagy felbontású, akár HD minőségű videofilmek le- és feltöltése jelentősen gyorsabb, valamint több program is gond nélkül futtatható egyszerre, mindezek pedig látványos mértékben javítják az ügyfélélményt.

Nyitási akció – kedvezményes készülékvásárlás
A Telekom az üzletnyitás alkalmából 2012. július 3. és 9. között, vagy a készlet erejéig érvényes rendkívüli akciót, készülékkedvezményt kínál az új T-Pontban. Az első 20 vásárló részére Samsung Galaxy Tab 8. 9 LTE  táblagépet, új Net&Roll 4G  mobilinternet-csomaggal, az előfizetésre és a díjcsomagra vállalt 2 éves hűségnyilatkozattal, 29 900 forint helyett 0 Ft kezdőrészlettel plusz 24 havi 3750 Ft kamatmentes részletre ajánl. Valamint szintén az első ötven-ötven vevőnek Samsung Galaxy S II okostelefont Mozaik XL díjcsomaggal, új előfizetéssel, az előfizetésre és a díjcsomagra vállalt 2 éves hűségnyilatkozattal, 39990 Ft helyett 19 900 forintért, illetve Samsung Galaxy mini 2 okostelefont Mozaik S díjcsomaggal, szintén új előfizetéssel, az előfizetésre és a díjcsomagra vállalt 2 éves hűségnyilatkozattal, 19990 Ft helyett 9 900 forintért. (Az ajánlatok egyéb kedvezménnyel nem vonhatók össze, az akcióban egy előfizető a kedvezményt legfeljebb egy alkalommal és egy készülék erejéig veheti igénybe. A készülékek bizonyos alkalmazásainak letöltése és használata adatforgalmat generál.)


 

Vissza