ZTE Grand X: hamarosan az Egyesült Királyságban is

Farkas Norman - 2012. július 19.

A rendkívüli ár/érték aránnyal bíró készülékeiről ismert kínai gyártó kétmagos Tegra 2 processzorral szerelt, Android 4.0 Ice Cream Sandwich rendszert futtató okostelefonja augusztusban landol a brit piacon.

Az anno Mimosa X néven bemutatott ZTE Grand X már júniusban megjelent Törökországban, most pedig az Egyesült Királyság felé veszi az irányt. Az Android alapú kütyü augusztus elején kerül be a brit Phones4U és Virgin Mobile kínálatába, s utóbbi szolgáltató már be is jelentette, hogy Pay As You Go, azaz kártyás csomagban 189 angol fontért (cirka 69 000 forint) árulja majd. A Grand X nem tévesztendő össze a Qualcomm chippel szerelt, 4G hálózatokat is támogató testvérével, a Grand X LTE modellel.

A fenti ár abszolút elfogadható, ha a Grand X felszereltségét nézzük, ugyanis egy kétmagos Tegra 2 processzor, 512MB RAM, 4GB ROM, microSD kártyahely, GPS, WLAN és Bluetooth modul, 4,3 colos, 960 x 540 pixel felbontású (qHD) érintőképernyő, HSPA+ adatátviteli képesség (21Mbps sebességű letöltés), valamint 5 megapixeles hátlapi- és VGA előlapi kamera került a 126 x 64,6 x 9,9 milliméteres, Android 4.0 ICS rendszer köré épülő masinába.

 

 

 

[Forrás: Unwired View]

 

Kulcsszavak: NVIDIA, Virgin Mobile, ZTE
Vissza