Hamarosan a Telenorhoz érkezik a ZTE legújabb ár/érték bajnoka - Atlas 3.5W

Kütyü Magazin - 2012. július 27.

Új, Android 2.3 Gingerbread rendszerű ZTE mobil jelenik meg a hazai Telenor kínálatában, mely kivételes ár/érték aránya miatt akár a Blade sikerét is megismételheti.

Emlékszel a ZTE Blade mobilra, mely szuper felszereltsége és borzasztóan alacsony ára miatt hirtelen elképesztően ismertté tette a kínai gyártót? A ZTE azóta is próbál hasonló kütyükkel előrukkolni, s egyik ilyen az Atlas 3.5W, amely jövő héten landol a hazai Telenor kínálatában. Egyelőre nem tudni, hogy pontosan mennyit kell majd kicsengetni a készülékért, de az eddigi információk szerint a szolgáltató egyik legolcsóbb androidos ajánlatának ígérkezik.

A meglepően kellemes külsejű, 10,4 milliméter vastag ZTE Atlas 3.5W egyébként nem is annyira új modell, mint hinnénk, ugyanis a külföldi T-Mobile már korábban felvette termékpalettájára, igaz, Vivacity néven.

Hogy mit tud a masina? Nos, a fedélzetén az Android 2.3 Gingerbread operációs rendszer teljesít szolgálatot, melynek zökkenőmentes működéséért egy 800MHz-es processzor és 512MB RAM felel. A készülék emellett egy VGA előlapi- és egy 5 megapixeles hátsó megvilágítású (BSI)  hátlapi kamerát, valamint egy 3,5 hüvelykes, 800 x 480 pixel felbontású érintőképernyőt tudhat magáénak.

 

[Forrás: ZTE]

Kulcsszavak: Telenor-hu, ZTE
Vissza