Fekete köntösben is megjelenik a Samsung Galaxy S III

Farkas Norman - 2012. augusztus 9.

A fekete színben pompázó Galaxy S III hivatalosan ugyan még nem létezik, de már megjelent róla egy fotó a Samsung Mobile hivatalos Facebook oldalán.

Módfelett sikeresen startolt a dél-koreai gyártó idei csúcsmobilja, a Galaxy S III, ugyanis a megjelenése óta eltelt két hónap alatt már tízmillió darab került belőle leszállításra. Hogy a felhasználók érdeklődése fennmaradjon, a cég új árnyalatokban is piacra kívánja dobni a készüléket.

A Samsung a Londoni Olimpia egyik hivatalos támogatója, ezért nem csoda, hogy Facebook oldalán több, a sporteseményhez kötődő tartalmat találunk. Ezek közé tartozik az a fotó, mely az S Beam funkció csodálatos mivoltára hívja fel a figyelmünket, s egy fekete, illetve egy fehér Galaxy S III látható rajta. Felbukkant egy másik felvétel is, mely a mobil képalkotási képességeit mutatja be - ugyancsak egy fekete S III-mal. A kép alapján biztosra vehetjük, hogy úton van a telefon fekete verziója, amely a konzervatívabb júzerek számára valódi megváltást jelenthet a jelenleg piacon lévő kék (Pebble Blue) és fehér (Marble White) változatok után.

A "félhivatalos" bejelentés után már csak az a kérdés, hogy a gyártó mikor kívánja hivatalosan bemutatni, illetve piacra dobni a kütyüt.

Te várod a fekete Galaxy S III-at?

 

 

[Forrás: Unwired View]

Vissza