Végül kap Android 4.0 frissítést az Optimus 2X

Farkas Norman - 2012. augusztus 13.

A rengeteg egymásnak ellentmondó hír után úgy tűnik, hogy a világ egyik első kétmagos processzorral szerelt androidos okostelefonja részesül 4.0 Ice Cream Sandwich rendszerfrissítésben.

Az Optimus 2X tulajdonosok idegeit igen keményen próbára tette az LG. Az Android 4.0 ICS rendszer megjelenésekor az a hír érkezett, hogy a készülék nem kap frissítést, majd kicsit később változott a helyzet, a közelmúltban pedig ismét az az információ járta be a világot, hogy a elmarad az update. Most újabb fordulatra lehetünk figyelmesek: az LG koreai Twitter oldalán megjelent egy bejegyzés, mely szerint a 2X mégis részesül Android 4.0 frissítésben.

A kérdés már csak az, hogy a telefon csak a gyártó anyaországában fogadhatja a jelenleg is tesztelés alatt álló szoftvert, vagy a világ minden táján elérhető lesz számára. Hamarosan minden bizonnyal fény derül az frissítés ütemtervére is, így ez a dilemma is lezárulhat. Tehát, ha Optimus 2X tulajdonos vagy, esetleg egy ilyen készülék beszerzését tervezed, akkor szinte biztos lehetsz abban, hogy kap Android 4.0 Ice Cream Sandwich frissítést a masinád, - illetve leendő masinád - ám az továbbra is rejtély, hogy pontosan mikor.

 

[Forrás: Unwired View]

Vissza