Fotón a Galaxy Note II?

Farkas Norman - 2012. augusztus 15.

Nemrég felbukkant egy fotó a GSMArena oldalán, melyen elméletileg az IFA kiállítás során bemutatkozó Samsung Galaxy Note II pózol. A kép ugyan nem hivatalos forrásból származik, de a rajta látható készülék hűen tükrözheti a Note II külsejét.

Körülbelül egy hete a Note II formaterveként újra bejárta az internetet az a kép, melyen anno azt hittük, hogy a Galaxy S III külsejét tárja elénk.

Tegnap egy névtelen forrástól az alábbi fotót kapta a GSMArena. A feladó szerint az augusztus 29-én bemutatásra kerülő Samsung N7100 Galaxy Note II pózol a képen, s ez az állítás hihető is, hiszen logikus lenne a gyártó részéről, ha a Galaxy S III dizájnelemeit átörökítené ebbe a masinába.

A névtelen egyén a kép mellett a készülék néhány tulajdonságáról is beszámolt. Szerinte a Note II 5,5 colos, 1280 x 800 pixel felbontású Super AMOLED  érintőképernyőt kap, melyben a PenTile mátrix helyett a hagyományos RGB elrendezés érvényesül. A Full HD felbontású megjelenítőt a tesztek által kimutatott, fokozott akkumulátor merülés miatt ejtette a Samsung. A kütyü lelke egy 1,5GHz-es, négymagos Exynos processzor lesz, képalkotási képességeiért pedig ugyanaz a 8 megapixeles hátlapi kamera felelhet, mint amellyel a Galaxy S III-ban is találkozhattunk.

A hónap végére esedékes Samsung Unpacked sajtóeseményen a Galaxy S III Jelly Bean frissítése is leleplezésre kerülhet a Note II mellett, így nem kizárt, hogy a jövevény eleve a legfrissebb Android rendszerrel kerül majd forgalomba.

Hogy a fenti információkból mennyi igaz, azt csak két hét múlva tudjuk meg, de van egy olyan érzésünk, hogy nem fogunk negatívan csalódni a Note utódjában.

 

 

 

 

[Forrás: Unwired View]

Kulcsszavak: Samsung, Note, Galaxy, Note II
Vissza