Piacon az Acer Liquid Glow

Farkas Norman - 2012. augusztus 17.

Már hazánkban is kapható az Acer középkategóriás okostelefonja, mely stílusos külsővel, Android 4.0 Ice Cream Sandwich operációs rendszerrel, 1GHZ-es processzorral és NFC támogatással áll a rendelkezésünkre, kedvező áron.

Megjelent a hazai Expansys kínálatában az Acer új okostelefonja, mely a ugyan nem a csúcsmobilok táborát bővíti, de tudása minden olyan felhasználó számára vonzó lehet, aki nem hajszolja a gigahertzeket és gigabájtokat.

Az 1GHz-es, egymagos processzorral meghatott mobilban 512MB RAM és 1GB - microSD kártyával bővíthető - belső tárhely kapott helyet, fedélzetén pedig az Android 4.0 Ice Cream Sandwich operációs rendszer teljesít szolgálatot. A stílusos megjelenésű készülék előlapján egy 3,7 hüvelykes, 800 x 480 pixel felbontású érintőképernyőt találunk, hátul pedig egy 5 megapixeles, LED villanóval segített kamera csücsül. A kütyü érdekessége, hogy van benne NFC modul, ez ugyanis kissé szokatlan a kategória alsó szegmensében.

Ha felkeltette érdeklődésedet az Acer Liquid Glow, akkor látogasd meg az Expansys oldalát, ahonnan fekete és fehér változatban is megrendelheted bruttó 49 926 forintért.

 

Kulcsszavak: Acer-hu
Vissza