Többé nem titok, hogy néz ki a Galaxy Note II

Farkas Norman - 2012. augusztus 17.
A nap folyamán egy élőfotó és egy sajtófotó is előkerült a Galaxy Note II-ről. A friss képanyagok idő előtt lerántották a leplet a jövevény külsejéről.

Sokan már csak legyintenek egyet, ha egy újabb pketyka jelenik meg a Galaxy Note II-ről, ugyanis szinte minden nap érkezik egy vagy több fejlemény a masinával kapcsolatban, ami egy idő után nalmassá kezd válni, hacsak nem vagyunk elkötelezett rajongók.

Most végre úgy tűnik, hogy mérföldkőhöz érkeztünk, ugyanis fény derült az augusztus 29-én bemuatatkozó csúcsmodell külsejére, melyet egy kissé homályos, élőben készített képen, valamit egy sajtófotón keresztül ismerhettünk meg.

Az akábbi képek egyértelműen megerősítik a korábban leleplezett előlapi üvegpanel használatát, ami azt jelenti, hogy a masina 5,5 hüvelykes, 16:9 képarányú megjelenítővel rendelkezik. A lekerekített élekkel határolt készülékház formája eltér a Galaxy S III-étól, ám az előlapi elemek elrendezésében hasonlóság fedezhető fel - a fizikai home gomb helye és formája a legszembetűnőbb. A hátlap ugyancsak az S III-at idézi, annyi különbséggel, hogy a kamera mellett mindkét oldalon hangszórók figyelnek, a LED villanó pedig alatta kapott helyet. Az alsó sarokban jól megfigyelhető a Note speciális szolgáltatásaihoz nélkülözhetetlen S Pen stylus nyílása.

 

 

Bár a Note II külseje immár ismert, a kütyü "belső tulajdonságait" továbbra is mendemondák övezik. Vajon tényleg egy négymagos, 1,5GHz-es Exynos processzor hajtja meg az eszközt? Legkésőbb augusztus 29-én kiderül.



 

 

[Forrás: Phandroid]

Kulcsszavak: Samsung, Galaxy, Note II
Vissza