Skype fotómegosztással iPhone-ra és iPad-re

Czipperer Dia - 2012. augusztus 22.

A Microsoft továbbfejlesztette az iPhone-ra és iPad-re szánt Skype alkalmazását, amely fotómegosztó funkcióval bővült, és a teljesítménye is sokat javult.

A már régóta várt Photo Sharing for iOs lehetővé teszi, hogy a felhasználók fotókat küldjenek és fogadjanak az alkalmazás segítségével. Saját iPhone vagy iPad könyvtárból is kiválasztható egy, már meglévő kép, vagy újat is lehet készíteni. A méretre vonatkozóan nincs korlátozás.

A teljesítmény javítására is törekedtek a fejlesztők. Az alkalmazás most sokkal gyorsabban tölt be, ezzel együtt a névjegyzék is, így még gyorsabban elérhetővé válnak a családtagok, barátok.

Mivel a felhasználók szeretik hosszabb ideig futtatni az alkalmazást, hogy folyamatos kapcsolatban maradjanak, nem mindegy, hogy mennyire terheli le az akkumulátort. A teljesítmény javításával csökkent az aksi terhelése is, miközben új funkciót kínál a felhasználóknak.

A frissítés már letölthető az App Store-ból.

iPad-nél iOs 4.3 vagy frissebb verzióra érhető el, iPhone esetében pedig Phone 3GS és iPhone 4 vagy 4S, valamint harmadik generációs iPod touchra tölthető le a frissítés.

 

[Forrás: PCMAG]

Vissza