Egy finn viszonteladó honlapján bukkant fel a ZTE Blade III

Czipperer Dia - 2012. augusztus 24.

A ZTE Blade sorozat új elemeként köszönthetjük a Blade III-at. Már létezik, sőt mi több, kapható Finnországban - bár az utóbbit semmilyen bejelentés nem előzte meg.

A legújabb Blade üdvöske Android 4.0 Ice Cream Sandvich operációs rendszerrel, 1 GH-es Qualcomm Snapdragon MSM7227A (Cortex-A5) processzorral fut, valamint 3.5 inch-es 480x800-as érintőképernyővel rendelkezik. A kamera 5 magepixeles, és LED vakuval szerelték fel. 512 MB RAM van benne, az alap belső memóriája pedig 200 MB. Az utóbbi bővíthető, microSD-vel.

Egy finn oldalon jelent meg a készülék, ahol előrendelhető - mindez a hivatalos bejelentés előtt. Ami érdekes, hogy a Blade III tudását tekintve egy átlagos készüléknek mondható, mégis 199 euróért, vagyis körülbelül 55 ezer forintért lehet megvásárolni.

Mi is kíváncsiak voltunk, valóban kapható-e a Blade III, ezért ellátogattunk Verkkokauppa.com oldalra, majd a keresőbe beírtuk, és már meg is találtuk. A paraméterek és az ár is egyezik, tehát valóban előrendelhető a készülék, igaz kicsit borsos áron.

 

[Forrás: Unwired, Geeky Gadgets]

Kulcsszavak: ZTE, Blade III
Vissza