Kapható hazánkban az Acer Liquid Gallant Duo

Farkas Norman - 2012. augusztus 28.
Az Acer rendkívül kedvező ár-érték aránnyal bíró, kétkártyás okostelefonja bekerült a hazai Expansys kínálatába. A mobil igen vonzó lehet azok számára, akik jól felszerelt dual SIM-es készülékre vágynak, de nem szeretnének, esetleg nem tudnak nagyobb összeget áldozni rá.
Jó hírünk van számodra, ha egy megfizethető árú kétkártyás okosságra vágysz! Az Acer Liquid Gallant Duo cirka ötvenezer forintba kerül, s ezért az árért cserébe nem csak dual SIM-et (a két káttya közt Standby Dual SIM megoldással válthatunk), hanem Android 4.0 ICS rendszert, 1GHz-es MTK processzort, 1GB RAM-ot és 4GB tárhelyet is kapunk.

Mint látod, a készülék sebességével aligha lehet gond. No, de mi a helyzet a képalkotással, a képernyővel és a csatlakozási lehetőségekkel? A Liquid Gallant Duo igazán nem ad okot a panaszra: 4,3 hüvelykes, qHD (960 x 540 pixel felbontású) érintőképernyője elég nagy és tűéles képet nyújt, 5 megapixeles, LED villanóval segített hátlapi kamerája pedig akár 720p HD videók rögzítésére is alkalmas. A 129 x 65,9 x 9,9 milliméteres és 145 grammos telefonban WiFi, GPS és Bluetooth modult, HSPA adatátviteli képességet, microSDHC bővítő helyet és 3,5 mm-es jack kimenetet is találunk.

Az 1500mAh kapacitású akkumulátor ugyan nem kecsegtet átlagfeletti üzemidővel, de ezt ne rójuk fel az Acernek, hiszen a legtöbb okostelefon napi egyszer töltésre szorul.

Egyelőre csak fekete színben áll rendelkezésre az Liquid Gallant Duo, ám hamarosan a fehér változat is megérkezik. További információkat az Expansys oldalán találsz a masináról.

 

 

 
Kulcsszavak: Dual SIM, Acer-hu, Acer
Vissza