Ajándék digitális újság-előfizetés új hűséget vállaló T-előfizetőknek

forrás Prim Online - 2012. augusztus 31.

Digitális újság-előfizetést kapnak ajándékba a Digitalstand kínálatából azok a T-Home és T-Mobile ügyfelek, akik 2012. szeptember 1. és november 30. között új hűséget vállalnak, azaz 12 vagy 24 hónapra elkötelezik magukat a már meglévő, vagy újonnan választott internet-előfizetésük mellett.

A Telekom ezzel az extrával is szeretné ügyfeleit hozzásegíteni ahhoz, hogy megkedveljék az online újságolvasást. A választható magazinok listája úgy  került összeállításra, hogy az előfizetők széles körének is megfeleljenek. Az előfizetők a következő lehetőségek közül választhatnak egyet: az Autó-Motor, a  Magyar Konyha, vagy a Képmás magazinok féléves, illetve a Kiskegyed vagy a GEO negyedéves előfizetése.


Az ügyfelek a hűségszerződésük meghosszabbítását, vagy új hűségszerződésük megkötését követően egy virtuális kupont kapnak ajándékba. A kupon beváltásakor, a https://digitalstand.hu/telekom_akcio oldalon történő regisztráció után az előfizetők maguk választhatják ki, hogy az öt magazin közül melynek a digitális példányaira tartanak igényt. A kupon beváltására 2012. december 31-ig van lehetőség. A felhasználók az előfizetés keretében az új lapszámokat a megjelenés pillanatában azonnal olvashatják, ezt követően virtuális könyvespolcukon tárolhatják azokat. Számos témában olvashatnak a nyomtatott lapokhoz képest akár gazdagabb tartalmú, interaktív – videó, képgaléria, link – elemekkel is ellátott kiadványokat.


Az online újságosstand felülete www.digitalstand.hu otthoni számítógépről vagy táblagépről is elérhető.
A további részletes feltételek a T-Mobile és a T-Home weboldalán  (www.t-mobile.hu, www.t-home.hu) olvashatók.

Vissza