Videón az új iPhone kezelőfelülete

Farkas Norman - 2012. szeptember 3.

A MacRumors készített egy videót, mely bemutatja, hogy miként változik meg az iPhone kezelőfelülete, s az alkalmazások hogy jelennek meg az új 4 hüvelykes, 1136 x 640 pixel felbontású megjelenítőn.

Eddig egyetlen iPhone-ról sem szivárgott ki annyi információ a megjelenése előtt, mint a hamarosan bemutatkozó modellről, mely az iPhone 5, vagy az Új iPhone nevet kapja. A korábbi pletykák szerint a jövevény karcsúbb, ám hosszabb lesz elődeinél, ennek oka pedig az, hogy előlapján egy 16:9-es képarányú, 4 hüvelykes, 1136 x 640 pixel felbontású, integrált kapacitív sznzorokkal ellátott érintőképernyő kap helyet.

A NowhereElse.fr közzétett egy fotót, amin állítólag három iPhone modellt láthatunk, s mely rávilágít, hogy az iPhone 5 méretei mennyire különböznek az iPhone 4 és iPhone 3G méreteitől.

A MacRumors sem tétlenkedett, s elkészített egy videót, mely megmutatja, hogy milyen felhasználói felület tárul elénk az új iPhone megnyúlt képernyőjén. A nagyobb megjelenítő jobb átláthatósággal kecsegtet, a kevesebb görgetés pedig - és az, hogy egyszerre több dolog jelenik meg előttünk - kétség kívül felpörgeti a használatot.

A készüléket egyébként - a legutóbbi hírek szerint - az Apple szeptember 12-én mutatja be, s már 9 nappal később elérhető lesz az üzletekben. A pletykák szerint az ugyanekkorra várt iPad Mini csak októberben debütál, mert a gyártó szeretné, hogy újdonságai egyedül jelenjenek meg a címlapokon.

Neked bejön az új iPhone kezelőfelülete? Szerinted megérte 3,5 hüvelykről 4-re váltani?

 

 

 

 

 

[Forrás: Übergizmo]

Kulcsszavak: pletyka, Apple, iPhone
Vissza