Nagy nap a mai a Nokia számára

Farkas Norman - 2012. szeptember 5.

Perceken belül kezdetét veszi a Nokia és a Microsoft közös rendezvénye, melyen várhatóan bemutatkoznak a finn gyártó első Windows Phone 8 rendszerű okostelefonjai. A vállalat nagy sikert jósol az új készülékeknek, s mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az a fotó, mely reggel került ki a Twitter oldalára.

Szeptember 5-én, azaz ma kerül megrendezésre New Yorkban a Nokia és a Microsoft közös "bulija", melyen nem csak a finn gyártó új okostelefonjaival ismerkedhetünk meg, hanem a Windows Phone 8 rendszerhez is közelebb kerülhetünk.

Az esemény helyi idő szerint délelőtt tíz orakor veszi kezdetét, ami Magyarországon délután négynek felel meg. A sajtóeseményt természetesen élőben követheted majd az interneten a Nokia videoközvetítése által, de akkor sem kell aggódnod, ha épp nem érsz rá, mert majd mi is beszámolunk az új kütyükről.

A Nokia hivatalos Twitter oldalán megjelent fotóhoz - mely alant látható - nem fűznénk kommentárt, de ennél a fricskánál talán nem is lehetne jobban kifejezni a gyártó pozitív jövőképét.

Vissza