Casio G-Shock - Az okostelefon-barát karóra

Farkas Norman - 2012. szeptember 10.

A Casio előállt új G-Shock karórájával, mely jóval többet tud, mint egy szimpla ketyegő. Az okostelefonunk kezelésére is lehetőséget nyújtó kütyü októberben landol a piacon.

Hamarosan megjelenik a Casio új G-Shock órája, mely ugyan jóval okosabb, mint az egyszerű karórák, ám tudásától mégsem kell hanyatt esnünk, hiszen több hozzá hasonló megoldással is találkoztunk már.

Az androidos kütyükhöz szánt Sony SmartWatch-hoz és az I'm Watch-hoz hasonlóan a G-Shock is képes okostelefonunkkal kommunikálni, így sokkal kényelmesebbé teszi mindennapjainkat. A készülék Bluetooth 4.0 kapcsolaton keresztül csatlakozik mobilunkhoz, s lehetőséget nyújt szöveges üzeneteink és e-mailjeink olvasására, hívásaink fogadására, sőt egy külön gomb segítségével akár meg is csörgethetjük telefonunkat, ha elfelejtettük, hogy hol hagytuk.

Egyelőre sajnos rejtély, hogy az új G-Shock csak a Casio okostelefonjaival hajlandó-e együttműködni, vagy más gyártók készülékeivel is szót ért-e, de hamarosan minden kérdésre választ kapunk, hiszen az eszköz októberben megérkezik a piacra.

 

Egy korábbi Casio G-Shock karóra - Az új modellről egyelőre nincs fotó

 

 

 

[Forrás: Unwired View]

Kulcsszavak: Bluetooth, Casio, karóra
Vissza