Újabb fotón a WP8 rendszerű HTC 8X

Farkas Norman - 2012. szeptember 11.

Egy új képen csodálhatjuk meg a HTC Windows Phone 8 rendszerű triójának középső tagját, az Accord néven fejlesztett 8X-et.

Már régóta tudjuk, hogy a tajvani gyártó három Windows Phone 8 alapú okostelefont készül piacra dobni ebben az évben, sőt a múlt héten egyértelművé vált, hogy az újdonságok leleplezésére szeptember 19-én kerül sor.

A trió két tagja, a középkategóriát képviselő Rio és a csúcsmodellnek ígérkező Zentih egyelőre nem mutatta meg magát a nagyviágnak, ám a kettejük között átmenetet képező Accordot már többször is láthattuk. Most sincs ez másként, hiszen ismét a középső modell fotója került napvilágra, mely egyértelművé teszi, hogy az Accord fantázianév a C620q típusszámú HTC 8X-et takarja. Ez nem minden, ugyanis egy adatlap is kiszivárgott a gyártótól, mely tartalmazza a masina főbb jellemzőit.

Bár a 8X két testvérét illetően csak találgathatunk, az eddigi információk szerint a Zenith 4,7 colos HD kijelzővel, 8 megapixeles kamerával és négymagos Qualcomm Snapdragon S4 processzorral érkezik, a Rio pedig kétmagos Qualcomm Snapdragon (MSM8227) proceszsort, 512MB RAM-ot, 5 megapixeles kamerát és 4 hüvelykes WVGA megjelenítőt tudhat magáénak.

 

 

[Forrás: WMPoweruser]

Vissza