Tölts a mágnes erejével! - Magnetyze [Videó]

Farkas Norman - 2012. szeptember 12.

A BuQu Tech bemutatta legújabb kiegészítőjét, a Magnetyze-t, ami nem más, mint egy töltő. Ahogy a kütyü nevéből is kiderül, egy mágneses töltő-rendszerről van szó, mely borzasztóan kényelmes megoldást jelent az iPhone és az Android rendszerű készülékek feltöltésére.

Az utóbbi időben egyre gyakrabban hallunk a vezetékmentes töltőkről, melyek legfőbb előnye, hogy kényelmes megoldást jelentenek készülékeink energiapótlására, hiszen esetükben nem kell kábelekkel szöszölnünk, hanem egyszerűen rájuk kell helyeznünk a lemerült kütyünket.

Legutóbb a Nokia állt elő ilyen megoldással az új Lumia sorozat kapcsán, most pedig a BuQu Tech vívmányáról számolhatunk be, mely funkcionalitását tekintve sokban hasonlít a finn gyártó Qi szabványú kiegészítőjéhez, mégis sokkal érdekesebb annál annak ellenére, hogy igazából nem minősül vezetékmentes töltőnek. A Magnetyze nevű töltőről van szó, mely egy szabadalmaztatott technológia révén a mágneses erő segítségével képes feltölteni az iPhone-t és az androidos készülékeket. A töltő nagy előnye, hogy legtöbb eleme univerzális, így készülékváltás során elég csupán a mágneses hátlapot lecserélnünk, nem kell új felszerelést vásárolnunk.

A Magnetyze igazából nem csak egy töltő, hisz a felhasználók egy asztali állványt, egy mágneses töltő- és adatkábelt, valamint egy - a mágneses töltést elősegítő - védőburkolatot is találnak a csomagban.

Az alábbi videóból mindent megtudhatsz arról, hogy milyen előnyökre számíthatsz, ha szert teszel egy Magnetyze-ra.

A Magnetyze jelenleg iPhone 4 és iPhone 4S készülékekhez rendelhető meg a BuQu Tech oldalán, ára 69,99 dollár. A kiegészítő iPhone 5-höz és androidos telefonokhoz is megjelenik a későbbiekben. 

 

 

 

[Forrás: Übergizmo]

 

Vissza