Optimus G bemutató az Egyesült Államokban

Farkas Norman - 2012. szeptember 14.

Jövő héten szerdán sajtórendezvényt tart New Yorkban a Qualcomm és az LG. Minden bizonnyal a négymagos Snapdragon S4 Pro processzorral felvértezett Optimus G okostelefon lesz az esemény középpontjában.

A nemrég kiküldött meghívókból derült ki, hogy nem csak a HTC újdonságai mutatkoznak be szeptember 19-én, hanem az LG is erre a napra tette legközelebbi sajtóeseményét. A dél-koreai gyártó bizonyára nem véletlenül  szervezett közös bulit a Qualcommal, hisz legújabb csúcsmodellje, az Optimus G a chipgyártó első négymagos Snapdragon processzora, az S4 APQ8064 köré épül.

A Qualcomm az új CPU-val mind számítási, mind grafikai teljesítményben igen magasra teszi a lécet a konkurensek számára, s valószínű, hogy az androidos csúcsmodellek mellett hamarosan Windows Phone 8 alapú modellekben is találkozhatunk vele.

Ami az Android 4.0 Ice Cream Sandwich rendszerű LG Optimus G-t illeti igen ütősnek ígérkezik, hiszen a bivalyerős processzor mellett 2GB RAM-ot, 32GB belső tárhelyet, 4,7 hüvelykes True IPS+ HD érintőképernyőt, NFC modult, 13 megapixeles hátlapi kamerát és LTE támogatást tud felmutatni.

 

 

[Forrás: Unwired View]

 

Kulcsszavak: Qualcomm, Optimus, LG
Vissza