Champ Neo Duos GT-C3262 - Érintőképernyő és dual SIM olcsón

Kütyü Magazin - 2012. szeptember 24.

A Samsung bemutatta legújabb kétkártyás mobilját, mely bár érintőképernyővel rendelkezik, nem tartozik az okostelefonok táborába. A Champ Neo Duos azok számára lehet jó választás, akik két SIM foglalatra vágynak, csak most barátkoznak az érintőképernyővel és olcsón szeretnének telefont venni.

A dél-koreai gyártó a közelmúltban két dual SIM-es okostelefonjáról rántotta le a leplet (Galaxy S DuoS, Pocket Duos), most pedig bemutatta a Champ Neo Duos GT-3262 modellt, mellyel azoknak kíván megoldást nyújtani, akik nem vágynak okos funkciókra, de fontos nekik a két SIM foglalat és az érintőképernyő.

A Champ Neo Duos legnagyobb erénye a kétkártyás mivoltában rejlik, melyhez 2,4 hüvelykes QVGA (320 x 240) érintőképernyő, VGA kamera, 3,5 mm-es jack kimenet, microSD kártyahely és 1000mAh kapacitású akkumulátor társul.

A Champ neo Duos 3260 indiai rúpiáért, azaz cirka 13 ezer forintért vásárolható meg Indiában, így jelenleg a legolcsóbb kétkártyás, érintőképernyővel szerelt telefon a piacon. Egyelőre sajnos nem tudni, hogy a készülék más régiókban is elérhető lesz-e.

 

[Forrás: Unwired View]

 

Vissza