Samsung Galaxy Camera az AT&T kínálatában?

Kütyü Magazin - 2012. október 5.
Bizony, az amerikai AT&T szolgáltatónál is kapható lesz a Samsung Android 4.1 Jelly Bean rendszerű, 16 megapixeles okoskamerája, sőt mi több, nála jelenik meg először.

Büszkén jelentette be közleményében az ameriaki AT&T szolgáltató, hogy a Samsung huszonegyszeres optikai zoomra képes, 16 megapixeles BSI érzékelővel szerelt Galaxy Camerája az ő kínálatában fog debütálni.

A négymagos, 1,4GHz-es Exynos 4412 processzorral, 1GB RAM-mal és Mali-400MP grafikus gyorsítóval meghajtott készülék piaci premierjének pontos dátuma egyelőre ismeretlen, de mindeképp meglepő, hogy egy mobilszolgáltató kínálatában kezd, ugyanis alkalmatlan a telefonálásra. A 128,7 x 70,8 x 19,1 milliméteres kütyü egyébként 3G vagy LTE modemmel (opcionális), NFC, Bluetooth, GPS és WiFi modullal, 8GB - microSDHC kártyával bővíthető - belső tárhellyel, 1650mAh kapacitású akkumulátorral és 4,8 hüvelykes, 1280 x 720 pixel felbontású (HD) érintőképernyővel rendelkezik, így az alapfunkciókon kívül szinte mindenre képes, amit napjaink felső kategóriás okostelefonjaitól elvárnánk.

 

[Forrás: Phandroid]

Kulcsszavak: Galaxy, kamera, AT, Jelly Bean
Vissza