Lumia 920: ciánkék változatban is

Farkas Norman - 2012. október 8.

Az amerikai AT&T szolgáltatónál fekete, vörös, fehér, sárga és ciánkék árnyalatban is kapható lesz a finn gyártó Windows Phone 8 rendszerű csúcsmodellje.

Megerősítést nyert az információ, mely szerint az amerikai AT&T mindkét Nokia Lumia újdonságot felveszi kínálatába. A készülékek novembertől lesznek kaphatók, árukat egyelőre homály fedi.

A szolgáltató közleményéből kiderült, hogy a Lumia 920 az eddig ismert fehér, fekete, sárga és vörös mellett ciánkék változatban is elérhető lesz. Kicsit furcsa, hogy a Nokia a telefon bemutatásakor nem szólt erről az árnyalatról, talán elfelejtette közölni, de az is előfordulhat, hogy csak a rajongók figyelmét szerette volna tesztelni. A 4,5 hüvelykes, 1280 x 720 pixel felbontású PureMotion HD+ érintőképernyővel, LTE támogatással, 8,7 megapixeles, LED villanóval és optikai képstabilizátorral bíró PureView kamerával, valamint WiFi, GPS, Bluetooth és NFC modullal felvértezett okostelefon megfelelő árazással párosítva igen vonzó ajánlat lehet. A kütyü lelke egy kétmagos, 1,5GHz-es Qualcomm Snapdragon S4 processzor, melyet Adreno 225 grafikus chip, 1GB RAM és 32GB belső tárhely egészít ki, így a teljesítmény és a tárolókapacitás terén sem ad okot a panaszra. A gyakori töltés miatt aggódó felhasználóknak a 2000mAh-s, vezetékmentesen tölthető akkumulátor jelenthet megnyugvást.

A Lumia 820 csak fekete árnyalatban kerül piacra, de alaptartozékként jár majd hozzá egy fekete, fehér, sárga, vörös, vagy ciánkék hátlap, mely a Qi vezetékmentes töltést is támogatja. A 4,3 colos, 800 x 480 pixel felbontású ClearBlack AMOLED érintőképernyővel, 8 megapixeles kamerával, kétmagos, 1,5GHz-es processzorral, 1GB RAM-mal és 16GB - microSDHC kártyával bővíthető - belső tárhellyel rendelkező mobil azoknak lehet jó választás, akik nem vágynak csúcsminőségű mobil fotózásra, de szeretnék kiélvezni az új Nokia szolgáltatások és Windows Phone 8 rendszer előnyeit.

 

 

[Forrás: Nokia Conversations]

Kulcsszavak: AT, Lumia, Nokia
Vissza