Lumia 810 - Csak azt LTE hiányzik

Farkas Norman - 2012. október 9.

A Nokia az amerikai T-Mobile szolgáltatóval együtt mutatta be legújabb modelljét, a Lumia 810-est. A Windows Phone 8 rendszert futtató készülék lényegében a Lumia 820 LTE hálózati támogatást nélkülöző változatának tekinthető.

Néhány hét múlva landol a T-Mobile USA kínálatában a frissen leleplezett Nokia Lumia 810, melyet a Lumia 820-szal szemben nem az LTE, hanem a 4G HSPA+ alapú adatátvitelre készítettek fel. Az újdonság tudása egyéb tekintetben nem is különbözik a testvérmodellétől, tehát 4,3 hüvelykes, 800 x 480 pixel felbontású ClearBlack OLED érintőképernyőt, GPS, Bluetooth, WLAN és NFC modult, valamint 8 megapixeles, LED villanóval segített hátlapi kamerát tudhat magáénak. A készülék repertoárjából nem maradt ki a Qi vezetékmentes töltés támogatása sem, szoftveres szempontból pedig a Nokia értékes alkalmazásai (pl. Nokia Music, Nokia Maps, City Lens, Drive, Transit) teszik izgalmassá.

A Lumia 820-nál kicsit hosszabb és 15 grammal könnyebb Lumia 810 ciánkék és fekete színekben lesz elérhető, várható ára egyelőre ismeretlen.

 

 

[Forrás: Nokia Conversations]

Vissza