Oppo Find 5 - Fehérben is

Farkas Norman - 2012. október 19.
Már élőképeken is megcsodálható az Oppo 5 hüvelykes Full HD kijelzővel szerelt okostelefonja, a Find 5. A kínai cég fehér színben is piacra kerülő üdvöskéje lecsúszott "A világ első 5 hüvelykes, Full HD kijelzős okostelefonja" címről a nemrég bemutatott HTC J Butterfly miatt, de ettől függetlenül legalább annyira izgalmasnak ígérkezik, mint a tajvaniak csúcsmobilja.

Korábban már beszámoltunk a kínai Oppo legújabb okostelefonjáról, melyet főként az 5 hüvelykes, 1920 x 1080 pixel felbontású érintőképernyője és 6,9 milliméteres vastagsága tesz izgalmassá. A Find 5 végül nem lett a világ első Full HD kijelzővel szerelt mobilja, mert a HTC megelőzte a J Butterfly nevű modelljével, de sebaj, hiszen ettől még érdekes maradt a kütyü.

Az Oppo Find 5 a napokban felbukkant néhány élőfotón, melyek szerint fekete és fehér változat is készül majd belőle. Őszintén szólva a telefon külseje nem lett túl egyedi, de valószínűleg nem is a megjelenésével, inkább a hardveres felszereltségével szeretne hódítani. A mindössze 6,9 milliméter vastag készüléket egy négymagos Qualcomm Snapdragon S4 Pro processzor hajtja, melyhez 2GB RAM társul. A szupergyors, Android 4.1 Jelly Bean operációs rendszert futtató eszköznek a képalkotás frontján sem kell szégyenkeznie, ugyanis 12 megapixeles, LED villanóval segített hátlapi kamerát kapott.

Az Oppo Find 5 várhatóan novemberben landol a kínai piacon, ára 480 dollár (cirka 100 ezer forint) körül alakul.

 

 

[Forrás: Unwired View]

Vissza