Motorola: Android frissítés helyett kedvezmény

Farkas Norman - 2012. október 25.

A Motorola száz dollárt fizet vissza egy új készülék árából azoknak a felhasználóknak, akik a korábbi Motorola mobiljukra nem kaphatnak Android 4.1 Jelly Bean rendszerfrissítést.

A Motorola már több mint egy hónapja meghozta a döntést, miszerint az újabb modelljeire koncentrál, s a 2011-es, illetve néhány idei okostelefonjára sem ad ki Android 4.1 Jelly Bean frissítést. A csalódott és felháborodott felhasználókat egy új akcióval szeretné kiengesztelni a gyártó, melynek keretében az Egyesült Államokban 100 dollár értékű visszatérítést ad egy új Motorola mobil vásárlását követően az érintetteknek.

Azoknak a felhasználóknak, akik élni szeretnének a lehetőséggel, le kell adniuk régi telefonjukat. A Motorola csak bizonyos modelleket fogad el és azt is meghatározta, hogy mely készülékek vásárolhatók meg a kedvezménnyel. Íme a lista:

A gyártó weboldalán szereplő infók szerint az akció kizárólag az Egyesült Államokban vehető igénybe, de idővel egyéb régiókban - például Európában - is találkozhatunk hasonló "kiengesztelő kedvezményekkel".

Te élnél a lehetőséggel?

 

 

[Forrás: Engadget]

Vissza