November 27-én debütál a Meizu MX2 [Frissítve]

Farkas Norman - 2012. november 15.

A Meizu kiküldte a meghívókat a november 27-én Pekingben megrendezésre kerülő sajtóeseményére, melyen legújabb okostelefonját, az MX2-t mutatja majd be a közönségnek.

November 27-én, Pekingben mutatkozik be a Meizu legújabb okostelefonja, az MX2. Hogy honnan tudjuk mindezt? Nos, egyrészt a gyártó már kiküldte a bemutatóra szóló meghívókat a szaksajtó számára, másrészt Jack Wong, a vállalat feje elárulta a készülék nevét.

A Meizu újdonságáról ennél többet nem tudnánk elmondani, ha az alant látható screenshot nem szivárgott volna ki, mely elárulja, hogy a jövevény 1280 x 800 képpont megjelenítésére képes érintőképernyőt tartalmaz.

Egyelőre nincs több információ az újdonságról, de szomorkodásra semmi ok, hiszen már csak 12 nap van hátra a hivatalos bemutatóig.

UPDATE: A készülékről kiszivárgott néhány élőfotó (megtalálod őket egy kicsit lejjebb), melyek alapján egy 4,4 hüvelykes érintőképernyő került az előlapjára. A mobil alján két hangszóró foglal helyet a jobb hangzás érdekében, a hátlap pedig vélhetően kerámiából készült, mely a processzor hatékony hűtéséről gondoskodik. A Meizu MX2 fedélzetén már nem az elődmodellben megismert Flame kezelőfelület teljesít szolgálatot, hanem annak utódja, mely valószínűleg Flame 2 névre hallgat.

 

 

 

 

 

[Forrás: Engadget, Unwired View]

 

Kulcsszavak: okostelefon, Meizu
Vissza