Sony LT30i - Android 5.0 rendszerrel?

Farkas Norman - 2012. november 21.

A NenaMark2 benchmark program eredményei között bukkant fel a Sony LT30i típusú modellje, melyen a kapott adatok szerint az Android rendszer 5.0-s verziója teljesít szolgálatot.

Alighogy bemutatkozott az Android 4.2 Jelly Bean, máris it a küszöbön a vélhetően Key Lime Pie fantázianevű Android 5.0? Meglehet, hiszen a Google mostanában egyre sűrűbben frissíti mobil platformját. A gyors fejlesztés alapvetően jó az újabb funkciók és szolgáltatások feltűnése miatt, ugyanakkor komoly kihívást jelent azoknak a gyártóknak, akiknek el kell készíteniük a saját kezelőfelületükkel felturbózott rendszerfrissítéseket, hiszen a felhasználók gyorsan bepöccenhetnek, ha telefonjuk egy korábbi rendszerverzión ragad. Talán épp emiatt kezdtek szaporodni a gyorsan frissülő, natív rendszert futtató Nexus modellek az utóbbi időben.

Visszatérve a hírünkhöz, úgy tűnik, hogy már közel van a következő Android verzió, ugyanis a NenaMark2 benchmark szoftver teszteredményei között felbukkant a Sony Xperia T (LT30) egy módosított kiadásának ígérkező modell LT30i azonosítóval,  melynek fedélzetén az Andorid 5.0 Key Lime Pie teljesít szolgálatot.

Az LT30i egyébként nem egy brutális készülék, 1280 x 720 pixel felbontású kijelzővel, 1,6GHz-es Qualcomm Snapdragon (MSM8260) processzorral és Adreno 220 grafikus gyorsítóval rendelkezik a program szerint.

Talán hamisították a NenaMark2 eredményeit és szó sincs arról, hogy már a megjelenés küszöbén van egy Android 5.0 rendszerű Sony mobil? Nem tudjuk, de reméljük, hogy hamarosan kiderül!

 

 

 

[Forrás: Übregizmo]

Vissza