Ismét lencsevégre került a Meizu MX 2

Farkas Norman - 2012. november 23.

Előkerült két, kifejezetten jó  minőségű fotó a Meizu hamarosan hivatalosan is bemutatkozó újdonságáról, az MX2-ről. A készülék rendkívül vékony házzal büszkélkedhet, ami az üvegből álló, minimalista előlappal együtt igen ütős külsőt kölcsönöz neki.

Hamarosan bemutatkozik a Meizu MX2 okostelefon, melyet nem csak hardveres és szoftveres felszereltsége, hanem megjelenése is vonzóvá tesz. Ez utóbbira az alábbi képek engednek következtetni, melyeken jól látszik, hogy a készüléknek mennyire elegáns külsőt kölcsönöz az egyetlen üveglapból álló előlap, az oldalt körbefutó, fehér csík és az eszméletlen karcsúság.

Ami a telefon belsejét illeti, az eddigi információk szerint 8 megapixeles kamerával, 4,4 hüvelykes, 1280 x 768 pixel felbontású érintőképernyővel, négymagos processzorral és Android 4.2 Jelly Bean operációs rendszerrel vértezték fel, tehát tökéletesen megfelel a kor elvárásainak.

A Meizu MX az év végén debütál Kínában, várható ára 2499 kínai jüen (cirka 88 ezer forint) körül alakul. Sajnos első körben kizárólag a gyártó anyaországában lesz kapható a készülék, de elképzelhető, hogy később egyéb régiókban is hozzájuthatunk.

 

Vissza