Mégsem jön Európába a HTC Deluxe?

Farkas Norman - 2012. november 26.

A Facebookon egy kommentben azt írta a HTC képviselője, hogy a Deluxe sajnos nem érkezik Európába. Vajon tényleg Full HD kijelzős HTC mobil nélkül marad a Vén Kontinens, vagy csak arról van szó, hogy más néven kerül a boltokba az újdonság?

Mint tudjuk, Japánban már rég bemutatkozott a HTC 5 hüvelykes Full HD kijelzővel szerelt csúcsmobilja, a J Butterfly, melynek CDMA hálózati támogatással bíró változatáról (DROID DNA) nem sokkal később az amerikai Verizon Wireless szolgáltató lebbentette fel a fátylat. A hírek szerint úton van a készülék nemzetközi piacra szánt kiadása is, mely december 6-án tárul majd a nagyközönség elé és a DLX, vagy Deluxe nevet viseli.

A friss információk arra utalnak, hogy a DLX - vagy Deluxe - a korábbi pletykákkal ellentétben nem kerül forgalomba Európában, vagy ha mégis, akkor más néven üdvözölhetjük.

Az alábbi fotón egy Facebookra linkelt cikk látható, mely a HTC Deluxe-ról szól, s melyhez a HTC képviselője azt a kommentet fűzte, hogy a készülék sajnos nem érkezik Európába.

 

Elképzelhető, hogy a kommentet egy tájékozatlan dolgozó írta és semmi valóságtartalma nincs. Az is előfordulhat, hogy a jövevény nem Deluxe, hanem egy másik néven kerül az európai üzletek polcaira.

A harmadik lehetőség az, hogy Európa tényleg csak hallomásból fogja ismerni a HTC négymagos processzorral és 5 hüvelykes, 1920 x 1080 pixel megjelenítésére alkalmas kijelzővel szerelt készülékét.  Ez elég hihetetlenül hangzik, hiszen nem lenne túl ésszerű lépés az egyre gyengébb eladásokat produkáló tajvani gyártó részéről, ha a karácsonyi szezon küszöbén elmulasztana kiadni egy amúgy igencsak sikeresnek ígérkező modellt a Vén Kontinensen.

Kíváncsian várjuk az ügyben a fejleményeket, melyekről mielőbb be is számolunk.

 



 

 

 

[Forrás: Unwired View]

Vissza