Sharp SH930W - Decembertől, 155 ezer forintért

Kütyü Magazin - 2012. november 30.

Újabb információk kerültek napvilágra a Sharp Android Jelly Bean alapú csúcsmodelljéről, melyek szerint a készülék december folyamán landol majd az orosz és a japán piacon. A jövevényről friss  reklámanyagok is készültek, melyek a gyengébb konkurens megoldásokkal hasonlítják össze, s így elemik ki erősségeit.

Már írtunk a Sharp 5 hüvelykes, 1920 x 1080 képpont megjelenítésére alkalmas érintőképernyővel megáldott újdonságáról, mely Oroszország felé veszi az irányt.

Az Aquos SH930W névre keresztelt jövevényről most újabb információk érkeztek, melyek szerint Hong Kongban 4488 hongkongi dollárért (cirka 124 500 forint),  Oroszországban pedig 21 990 rubelért (kb. 155 ezer forint) lehet majd hozzájutni decembertől. Mint látható, Hong Kongban sokkal vonzóbb árcédula társul a készülékhez. Az sajnos továbbra is kérdéses, hogy a Sharp egyéb országokban is piacra szeretné-e dobni a mobilt.

 

 

A hírnek itt nincs vége, ugyanis az ePrice lencsevégre kapta az Aquos SH930W új promóciós anyagait, melyeken olyan konkurensekkel hasonlítják össze a japán csúcsmodellt, mint a Samsung Galaxy S III, vagy a HTC One X+. A képekből kiderül, hogy az Aquosnak van a legnagyobb méretű, felbontású és pixelsűrűségű megjelenítője, mely ráadásul a legvékonyabb kávával bír. Kicsit cseles a Sharp marketingje, hiszen bár kevésbé előnyös, de sokkal érdekesebb lett volna, ha a DROID DNA-t, vagy a HTC J Butterfly-t dobja be az összehasonlításba.

 

 

 

[Forrás: Unwired View]

Vissza