Sajtófotón a ZTE Nubia Z5

Farkas Norman - 2012. december 10.

Kiszivárgott egy hivatalos sajtófotó a ZTE Full HD kijelzővel, négymagos processzorral és 13 megapixeles kamerával felvértezett pengemobiljáról.

Már november közepe óta tudjuk, hogy a ZTE egy mindössze 7,6 milliméter vékony csúcsmodellel készül beszállni a Full HD kijelzős okostelefonok piacára, ám eddig csak néhány élőfotón csodálhattuk meg a jövevényt. Valószínűleg már nem kell sokat várni a Nubia Z5 névre keresztelt újdonság hivatalos leleplezéséig, hiszen immár egy hivatalos sajtófotó is elérhetővé vált a készülék a fehér változatáról. A fekete árnyalatban is megjelenő okostelefon várhatóan még idén landol a kínai piacon.

Hogy mitől lesz a HTC Butterfly, vagy a Sharp Aquos SH930W versenytársának tekinthető csúcsmodell a Nubia Z5? Nos, az eddigi információk szerint igen ütős felszereltséget kapott a kütyü. Fedélzetén az Android 4.1 Jelly Bean operációs rendszer teljesít szolgálatot, meghajtásáért pedig egy négymagos, 1,5GHz-en ketyegő Qualcomm Snapdragon S4 Pro processzor felel, melyet 2GB RAM, 13 megapixeles hátlapi kamera és 5 hüvelykes, 1920 x 1080 pixel felbontású (Full HD) érintőképernyő egészít ki. Fontos megjegyezni, hogy a ZTE nem csak a technikai paraméterekre figyelt oda, hanem arra is, hogy az újdonság dizájn frontján is hozza a felső kategóriában elvártakat. Ennek eredménye, hogy a Nubia Z5 szögletes háza mindössze 7,6 milliméteres vastagsággal bír.

 

 

 

[Forrás: Unwired View]

Vissza