Mégsem jön Európába a HTC Butterfly

Kütyü Magazin - 2012. december 17.

Az Expansys törölte az előrendelhető modellek közül a Full HD kijelzővel szerelt HTC Butterfly-t, mert az a gyártótól kapott információk szerint nem lesz elérhető az európai piacon.

Japánban már javába hódít a négymagos processzorral és 5 hüvelykes, tűéles képet nyújtó megjelenítővel szerelt HTC J Butterfly, s az Egyesült Államokban élő felhasználók sem maradtak Full HD élmény nélkül a Verioz Wireless szolgáltatónál kapható Droid DNA jóvoltából.

Nemrég az európai júzerek szemében is felcsillant a remény, amikor a HTC bemutatta a nagy tudású készülék nemzetközi piacra szánt változatát a Butterfly személyében. Leleplezése után nem sokkal az Expansys Europe előrendelhető mobiljai közé került a csúcsmodell, ám most hirtelen eltűnt onnan.

A Cool Smartphone oldal értesülései szerint a kereskedő törölte a készülékre érkezett előrendeléseket, s ezt azzal indokolta az érintett felhasználóknak, hogy a gyártótól származó információk alapján a Butterfly - a várakozásokkal ellentétben - nem lesz elérhető az európai piacokon.

A fentiek fényében tehát attól függetlenül, hogy a Butterfly felkerült a HTC nemzetközi weboldalára még simán előfordulhat, hogy az hivatalosan sosem  jelenik meg Európában. A gyártó közzétette a csúcsmobil reklámfilmjét, mely egy romantikus történetbe szőve mutatja be annak erényeit. A jól sikerült videót megnézve csak nőhet azoknak az európai rajongóknak a csalódottsága, akik már most félig magukénak érezték az újdonságot.

 

 

A HTC Butterfly lett volna az első olyan okostelefon a Vén Kontinensen, amely öthüvelykes, 1920 x 1080 képpont megjelenítésére alkalmas érintőképernyővel kápráztatta volna el a felhasználókat. Reméljük, hogy a tajvani vállalat egy hasonlóan erős ajánlattal kárpótol majd bennünket a közeljövőben. A titokzatos, alumínium készülékházba csomagolt M7 például tökéletes lenne erre a szerepre.

 

 

 

[Forrás: Unwired View]

Vissza