Lencsevégen a Sony Xperia Yuga

Farkas Norman - 2012. december 18.

Egy közepes minőségű fotón pózol a Sony 5 hüvelykes Full HD kijelzővel és négymagos Qualcomm processzorral felvértezett csúcsmobilja.

Már hírt adtunk a Sony 2013-ban érkező, Full HD kijelzővel szerelt újdonságáról, ám eddig nem sikerült lencsevégre kapni a jövevényt. Ez most a Mobile-Review munkatársainak köszönhetően változott, ugyanis közzétettek egy fotót az Xperia Yuga nevű masináról. Az alábbi képen jól látható, hogy a szögletes formájú készüléket nem csicsázták túl a japán gyártó mérnökei, mondhatni minimalista stílusú.

Fontos zárójelben megjegyezni, hogy bármennyire is hitelesnek tűnik a fotó, nem vehetjük biztosra, hogy egy Xperia Yuga pózol rajta, hiszen manapság nem kell szakavatottnak lenni ahhoz, hogy néhány trükk bevetésével elhitessük a nagyvilággal, hogy egy bejelentés előtt álló csúcsmodellt kaptunk lencsevégre.

A készülék részletes technikai paramétereit egyelőre sajnos homály fedi, de az eddigi információk alapján 5 hüvelykes, 1920 x 1080 képpont megjelentésére alkalmas (Full HD) érintőképernyővel és négymagos Qualcomm Snapdragon S4 Pro processzorral érkezik.

Az Xperia Yuga hivatalos leleplezésére várhatóan a januári CES, vagy a februári MWC során számíthatunk.

 

 

[Forrás: Übergizmo]

Vissza