Alaplaphibával küszködnek a Galaxy S III mobilok?

Farkas Norman - 2012. december 21.

Eddig körülbelül száz Samsung Galaxy S III adta be a kulcsot 150-200 nappal a használatba vétele után. A jelenség mögött valószínűleg alaplaphiba áll, s a gyártó kérdés nélkül cseréli az érintett példányokat.

Úgy tűnik, hogy a rendkívül népszerű - immár több mint 40 millió példányban gazdára talált -  Samsung i9300 Galaxy S III komoly gonddal küzd. Az utóbbi időben körülbelül száz felhasználó tapasztalta, hogy imádott telefonja egyik napról a másikra kimúlik és sehogy sem lehet bekapcsolni.

Az XDA Developers fórumon igen pörgős topik indult el a témában. A hozzászólásokból kiderül, hogy a tapasztalatok szerint a Samsung akadékoskodás nélkül kicseréli a porfogóvá vált telefonokat még akkor is, ha azokat korábban rootolták, vagy főzött ROM-mal használták, ám az továbbra is rejtély, hogy pontosan mi okozza a problémát. Egyesek szerint alaplaphibáról van szó, ami egy idő után a cserélt készülékeknél is előjöhet, így elképzelhető, hogy néhány hónap használat után ismét a gyártó ajtaján kopogtathatnak a szerencsétlenül járt júzerek.

 

 

 

 

 [Forrás: Reddit]

Vissza